• (051) 810 - 690
 • info@bolnicagradiska.ba
 • facebook
 • Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  Bez Kategorije
  Ginekologija i akušerstvo
  Hirurgija
  Interna medicina
  Kardiologija
  korona
  Laboratorijska dijagnostika
  Neuropsihijatrija
  Novosti
  Onkologija
  Opšte
  Pedijatrija
  Prijemno urgentni trakt
  Pulmologija
  Radiologija
mail prijava
  • 19 05 2022
  Dozvoljene posjete u JZU Bolnica Gradiška

  Dozvoljene posjete u JZU Bolnica Gradiška

  Uslijed pobolјšanja epidemiološke situacije od ponedjelјka 23.05.2022.godine, dozvolјene su posjete  hospitalizovanim pacijentima u JZU Bolnici Gradiška. Posjete su dozvolјene radnim danom od 15.00 do 16.00 časova, a subotom i nedelјom od 11.00 do 12.00 časova.

  Pacijente može posjetiti jedna osoba. Osobama sa bilo kakvim respiratornim ili drugim simptomima COVID 19 nije dozvolјena posjeta Bolnici.

  Na ulazu u Bolnicu vršiće se kontrola korištenja zaštitne maske za lice. Posjetioci su dužni tokom posjete Bolnici pridržavati propisanih epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi. Na ulazu u Bolnicu osoblјe Bolnice će uzeti kontakt podatke posjetioca (ime, prezime i broj telefona) u slučaju pojave infekcije.

  Posjetioci su dužni na ulazu u bolesničku sobu dezinfikovati ruke, te u toku čitavog vremena posjete pravilno nositi zaštitnu masku (preko nosa i usta), što će kontrolisati osoblјe Bolnice.

  Posjete imunokompromitovanim pacijentima biće dozvolјene samo u dogovoru sa načelnikom odjelјenja na kojima se navedeni pacijenti liječe.

  Posjete pacijentima biće ograničene na 15 minuta, a u višekrevetnim sobama po 10 minuta. Ukoliko pacijent ima više posjetilaca, posjete se organizuju pojedinačno po 10 minuta.

  Svi posjetioci dužni su se pridržavati kućnog reda JZU Bolnice Gradiška.

   

  S poštovanjem!

   

  Direktor Bolnice

  Dodik dr Rajko